Blog

Sådan påvirker farver dig og dit Hjem. Farvepsykologi i Indretning

photo-1549716679-95380658d5cd

Farver spiller en kraftig rolle i vores humør, energi niveau og generelle trivsel. Ved at forstå farvepsykologi kan du skabe den ønskede oplevelse og skabe et rum, der fremmer dit velbefindende.


Farvepsykologi og dens historie


Farvepsykologi har en lang historie, der strækker sig tilbage til gamle civilisationer som Egypten og Grækenland. Grækerne mente, at farver havde indflydelse på både helbred og humør. I det 19. århundrede begyndte forskere som Goethe og Chevreul at studere farve og far…

Læs mere…

12 ting du skal huske når du indretter dit sommerhus

2023-05-26

Et sommerhus er et fristed, et sted hvor du kan komme væk fra hverdagens stress og jag og nyde nogle afslappende øjeblikke med familie og venner. Når du indretter dit sommerhus, er det vigtigt at skabe en atmosfære, der både er komfortabel, funktionel og stemningsfuld. Her er nogle ting, du skal huske, når du indretter dit sommerhus for at skabe det perfekte tilflugtssted.

  1. Planlægning og funktionalitet

Før du begynder at indrette dit sommerhus, er det vigtigt at planlægge, hvordan rummene …

Læs mere…

Sådan ser min arbejdsuge ud

photo-1580637250481-b78db3e6f84b

Mit ur ringer kl.05 🌞
Jeg står op, børster tænder som det FØRSTE. Jeg hader smagen af morgen ånde - bvadr. Så sætter jeg kaffe over og tømmer opvaskemaskinen. Min kæreste sætter altid opvaskemaskinen i gang inden han går i seng, og han hader at vågne op til "brugt" køkken. Så jeg har gjort det til en vane at ryde opvasken og dække morgenbord. 

Derefter sætter jeg mig med min frisklavet kaffe og min telefon, og åbner @headspace. Jeg går direkte på "today" hvor Headspace altid starter med med fem …

Læs mere…