Designer og projektleder for kunstneriske og professionelle oplevelser og omgivelser.

Line hjælper en række kulturinstitutioner, erhvervsdrivende og private med at skabe visuelt tiltagende omgivelser og stemningsfulde oplevelser.

Som Designer og Event specialist er jeg indehaver af Designbureauet Line & Jensen Creative Studio. Jeg har siden 2004 dedikeret mig til at skabe fantastiske oplevelser, unikke omgivelser og inspirerende visuelle udtryk. Min passion ligger især i at indrette og rådgive om arrangementer samt relaterede emner, og jeg brænder for at hjælpe private og virksomheder med at styrke deres visuelle identitet – uanset om det er online, i hjemmet eller til et arrangement.

Jeg nyder at udforske forskellige æstetikker og skabe visuelle løsninger, der matcher mine kunders behov og visioner. Mit arbejde er drevet af kreativitet og evnen til at forstå, hvordan design og visuelle elementer kan forstærke en oplevelse eller skabe den perfekte atmosfære til ethvert arrangement eller hjem.

Med mange års erfaring inden for iscenesættelse har jeg udviklet en dyb forståelse for, hvordan farver, former, og teksturer kan påvirke menneskers oplevelser og følelser. 

Søger du en erfaren og kreativ partner til at hjælpe med indretning, arrangementer og visuel identitet, er jeg her for at hjælpe dig godt videre. Sammen kan vi skabe en rejse, der forløser potentialet og efterlader en varig indvirkning på dine kunder og gæster. Lad os sammen bringe din vision til livs og skabe uforglemmelige oplevelser og omgivelser.

Mig med hat

Instagram......